Investeringsstrategi & -filosofi
CARAMA 2023

To verdensberømte danskere – H.C. Andersen og Søren Kierkegaard – den ene eventyrdigter, den anden filosof krydsede klinger med hinanden, men var enige om den usynlige tråd. Nogen kalder den ledetråden, som strækker sig gennem vores alles liv, forankret i vores fortid og på vej mod fremtiden.

Vi er stolte af vores tråd. Vi ved, hvor den har sit ophav og den er vores tilgang til investering. For hvad er en investering, hvis ikke en stræben efter at følge sin tråd og væve den ind i noget større. Noget, der overlever os og skaber et vedvarende aftryk?

Vi er drevet af både hjerne og hjerte, af både logik og lidenskab. Derfor investerer vi ikke blot i potentialet for økonomisk vækst, men i visioner og i mennesker med fokus på ansvarlig værdiskabelse.

—01

Iværksætteri

Direkte investeringer: Direkte investeringer giver os mulighed for at støtte virksomheder, så vi kan bidrage til deres vækst og udvikling.

Se vores partnerskaber her

—02

Global rækkevidde

Fonde: Som familiekontor er vi repræsenteret i en række Venture Capital- og Private Equity-fonde, fordelt over flere geografier og administreret af erfarne forvaltere.

Se vores lokationer

—03

Meningsfulde rum

Ejendomme: Vi har en ambition om at investere i ejendomsprojekter – fra historiske bygninger til lokale spisesteder. Det handler ikke kun om ejendomme, men om at skabe meningsfulde rum, hvor livet kan udfolde sig.

—04

Investering i balance

Kapitalmarkedet: Alle investeringer tager udgangspunkt i kapitalbevarelse. Hovedparten af vores investeringer er forankret i kapitalmarkedet, hvor vi udvælger aktier og obligationer. Denne tilgang fokuserer på en strategi om at minimere risiko gennem diversificering.