raadet-carama-brands-1

Raadet Aps x Carama Familiy Office

 

Raadet er den overordnede drivkraft bag tre københavnske restauranter og senest en fiskeslagter. Der er her tale om Krogs Fiskerestaurant, Maven Restaurant & Vinbar, Restaurant Cholon og fiskeslagteren Pearl&Fin, som blev søsat i 2024. Alle tre restauranter byder på hver deres unikke stemning, og tilfælles har de udsøgt mad, passion og lysten til at fortælle historier. Stederne er ejet af Thomas Gaarde og Peter Bille Krogh, og Carama Family Office har været investor siden 2023.

1. Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskrestaurant er en af Københavns ældste restauranter, med mere end 100 års serveringer.

På Gammel Strand, hvor fiskekonerne engang præsenterede dagens friske fangst, skabte Christian Krog(h) kulinariske rammer, som siden 1910 har været tæt forbundet med Københavns kulturelle og sociale historie – et sted fyldt med fortællinger og minder.

Som gæst hos Krogs kan man nyde en gastronomisk oplevelse inspireret af de nordiske have.

2. Maven Restaurant & Vinbar

Restaurant Maven er kendt for sine unikke rammer i Nikolaj Kirke og nordiske bistrokøkken, hvor man hyggeligt og uformelt kan nyde klassiske måltider i hjertet af København. Her serveres kvalitetsvine og gode øl til ærlige priser og klassisk, hjemmegjort mad af de bedste råvarer.

‘Maven’ er det øgenavn Nikolaj Plads havde tilbage i 1800-tallet, da det var her byens slagterboder holdt til. Derfor blev pladsen kaldt ‘Maven’ i folkemunde.

- Thomas Gaarde, Medejer

3. Restaurant Cholon

 

Med passion for det vietnamesiske og sydøstasiatiske køkken, bringer Lâm Lê en unik tilgang til Cholon.

Cholon præsenterer et overskueligt udvalg af autentiske retter, med et særligt fokus på at skabe en harmonisk balance mellem sundhed og syndighed.

Cholon betyder på vietnamesisk “det store marked” og henviser til et af verdens største Chinatowns beliggende i Saigon.

- Lâm Lê, Founder

4. Pearl&Fin

 

Pearl&Fin er en forlængelse af Krogs Fiskerestaurant, som med en passion for fiskeri og gastronomi har skabt et univers, hvor tradition og innovation mødes. Med rødder i både klassiske teknikker og moderne smagsoplevelser var det målet at skabe et sted, hvor fisk får den opmærksomhed og respekt, de fortjener – både på tallerkenen og i samtalen om bæredygtighed. Dette blev til Pearl&Fin. En fiskeslagter under Krogs restaurant, hvor både siddende og walk-in besøgende kan præsenteres for fisken og dens uendelige muligheder.

Pearl&Fin vil ændre danskernes måde at tilberede, forarbejde og spise fisk på. De genoptager gamle dyder, så de kan minimere spild ved at udnytte hele fisken, forlænge holdbarheden og udforske en bredere smags-palette, der tager fiskeretterne til nye højder.

Raadet management

Thomas Gaarde

Medejer & Restauratør

Peter Bille Krogh

Medejer

Kontakt

Raadets Restauranter

Krogs Fiskerestaurant

Gammel Strand 38,

1202 København K.

Maven Restaurant & Vinbar

Nikolaj Plads 10,

1067 København K.

Restaurant Cholon

Vingardstræde 21,

1070 København K.

Pearl&Fin

Gammel Strand 38,

1202 København K.